Klimaatbeheersing in huis

Door te kiezen voor klimaatbeheersing in huis, verbetert u de luchtkwaliteit in uw woning. Bovendien zorgt klimaatbeheersing voor minder stookkosten en minder CO-uitstoot.

  • Bespaar energie
  • Ideaal woonklimaat
  • Volledige ontzorging
Advies voor uw huis

Het belang van klimaatbeheersing

Als u een langere tijd in dezelfde ruimte verblijft, kan een slecht klimaat leiden tot gezondheidsklachten. Denk aan luchtweginfecties, jeukende en branderige ogen en soms benauwdheid. Dit betekent dat het heel belangrijk is om een schone lucht in uw woon- of werkruimte te creëren.

De voordelen van klimaatbeheersing

Profiteer van verschillende voordelen bij de keuze voor klimaatbeheersing in uw huis. We hebben de belangrijkste voordelen voor u uitgewerkt.

Duurzaam

Inntens is constant bezig met het verduurzamen van onze technieken. Ons klimaatbeheersingssysteem gaat jaren mee en is ontwikkeld met oog op het milieu. Dit maakt het een verstandige keuze voor uzelf en uw omgeving.

Betere gezondheid

Verbeter uw gezondheid door de luchtkwaliteit van uw leefomgeving te verbeteren. U ervaart minder snel last van longklachten, infecties, jeuk, brandende ogen, allergie en huidirritatie. Daarnaast helpt klimaatbeheersing om ernstige ziektes door luchtvervuiling te voorkomen. Klimaatbeheersing zorgt namelijk voor een nauwkeurige filtering van de lucht.

Aangename temperatuur

Klimaatbeheersing in huis zorgt voor een constante en aangename temperatuur. De airco doet tijdens de snikhete zomermaanden zijn werk, terwijl de warmtepomp in de winter voor een aangename temperatuur zorgt. Het filtersysteem binnen de luchtzuiveringsinstallatie ventileert de woning, waardoor u altijd frisse en schone lucht in uw woonruimte heeft.

Welke klimaatbeheersingstechniek past bij mij?

Kies uit verschillende klimaatbeheersingstechnieken. Laat u door de specialisten van Inntens adviseren over het meest geschikte systeem voor uw woning.

Bel 0320 236 935 info@inntens.nl

Particuliere klimaatbeheersing

Een klimaatbeheersingssysteem in huis installeert u niet zomaar. Het is belangrijk dat het systeem aansluit op uw woonsituatie. Daarom hebben we onze opties voor u toegelicht.

Airco

Temperaturen in slecht geïsoleerde woningen kunnen in de zomer al snel boven de dertig graden uitstijgen. Een airco is een ideaal systeem om een fijne temperatuur te creëren tijdens de warme zomermaanden. Kies voor een energiezuinig airconditioningsysteem van Inntens.

Warmtepomp

Een warmtepomp is een volledig of gedeeltelijk elektrisch klimaatsysteem. Het systeem beschikt over een duurzaam karakter, doordat er zeer weinig stroom nodig is om warmte op te wekken. Daarbij is een warmtepomp goed te combineren met vloerverwarming en zonnepanelen.

Ventilatie en luchtzuivering

Een juist ventilatiesysteem zorgt voor de juiste ventilatiebalans in een woning. Verontreinigde lucht wordt afgezogen en verse lucht van buiten word de woning in gebracht. Dit zorgt voor een betere gezondheid, minder vermoeidheid en meer comfort in huis. U profiteert van een leefklimaat dat is gezuiverd van ziektekiemen en schadelijke deeltjes.

Neem contact op

Wilt weten wat de mogelijkheden zijn voor klimaatbeheersing in uw huis? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons. Onze specialisten helpen u graag verder.  

Bel 0320 236 935 info@inntens.nl