Klimaatbeheersing scholen

Een optimale klimaatbeheersing in scholen is belangrijk voor de gezondheid van leerlingen en leraren. Niet alleen draagt het bij aan hun welzijn, maar het speelt ook een belangrijke rol bij het voorkomen van de verspreiding van virussen. Inntens Klimaattechniek biedt een uitgebreide dienstverlening op het gebied van klimaatbeheersing voor scholen, gericht op duurzame en kostenefficiënte oplossingen. Met Inntens profiteert u van:

 

  • Meer dan 15 jaar ervaring in het vakgebied van klimaatbeheersing.
  • Onze deskundige monteurs die elk detail nauwlettend in het oog houden.
  • We nemen uw klimaatbeheersing compleet uit handen.
Bel 0320 236 935Mail ons

Binnenklimaat scholen

 

Het binnenklimaat van scholen moet voldoen aan zowel de wettelijke normen van het Bouwbesluit als aan aanvullende richtlijnen voor een gezond binnenklimaat. Het waarborgen van deze standaarden is niet alleen een verplichting, maar ook een investering in het welzijn en de prestaties van leerlingen en leraren.

 

Klimaatbeheersing bij Inntens

 

Bij Inntens bieden we verschillende mogelijkheden aan om het binnenklimaat in scholen te verbeteren, namelijk airconditioning, klimaatbeheersing, warmtepompen en luchtfiltering.

Airconditioning

Met behulp van airconditioning beheert u het binnenklimaat op school. Bij ons vindt u airconditioners van topmerken, maar de keuze hangt af van uw individuele behoeften en voorkeuren. Het is belangrijk op te merken dat airconditioning alleen de lucht koelt en verwarmt; het zorgt niet voor zuivering van de lucht.

Klimaatbeheersing

Onze klimaatbeheersingssystemen zorgen voor koeling, verwarming en ventilatie van de lucht. Ze zijn ontworpen met oog voor detail, waarbij rekening wordt gehouden met verschillende factoren zoals temperatuur, luchtkwaliteit, luchtstroom, vochtigheidsgraad, licht, uitzicht en geluid. Zo creëren we een omgeving die niet alleen comfortabel is, maar ook bevorderlijk voor het welzijn en de productiviteit.

Warmtepompen

Een warmtepomp biedt scholen op een duurzame manier warm water en verwarming. Bovendien draait de warmtepomp op elektriciteit, wat het gasverbruik drastisch vermindert en de CO2-uitstoot reduceert. Zo dragen scholen bij aan een duurzamere toekomst, terwijl ze genieten van een comfortabel binnenklimaat.

Luchtfiltering

Schone lucht is van onschatbare waarde voor de concentratie van leerlingen, wat een directe invloed heeft op hun leerprestaties. Daarom is een effectieve ventilatie van essentieel belang voor scholen. Bij Inntens voeren we graag een eerste audit uit om de staat van uw luchtbehandelingssystemen grondig te beoordelen en samen te werken aan een optimale leeromgeving.

Subsidie binnenklimaat scholen

 

Basisscholen en middelbare scholen, evenals agrarische opleidingscentra met voortgezet onderwijsafdelingen en verticale scholengemeenschappen, hebben de mogelijkheid om subsidies aan te vragen voor de verbetering van klimaatbeheersing, zoals de ISDE, SDE++ en DUMAVA-subsidie. Op Ruimte-OK vindt u meer informatie over subsidies voor het binnenklimaat op scholen. Ruimte.

 

Maatwerk klimaatbeheersing

 

We begrijpen dat een goed binnenklimaat op een school van belang is voor de gezondheid, maar ook voor de concentratie van leerlingen en leerkrachten. Bij Inntens gaan we voor maatwerk met een sterke toewijding. We passen onze klimaatbeheersingssystemen volledig aan op de unieke behoeften van uw school. Onze oplossingen richten zich op het voldoen aan de huidige eisen voor het binnenklimaat op scholen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor maatwerk.

Vraag offerte aan

 

Vraag een offerte aan voor klimaatbeheersing op scholen

 

Bent u op zoek naar een op maat gemaakte klimaatoplossing voor uw school? Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en ontvang een offerte op maat van Inntens. Vergeet niet om belangrijke details achter te laten, zoals de afmetingen van de ruimte, het adres en eventuele specifieke wensen. Met deze waardevolle informatie zorgen we ervoor dat uw offerte perfect is afgestemd op uw behoeften.

    3 + 10 =

    Neem contact op met Inntens

    Inntens is uw vertrouwde partner in klimaatbeheersing op school. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe we het binnenklimaat van uw school verbeteren.