Klimaatbeheersing Almere

Klimaatbeheersing komt het beste tot zijn recht wanneer hierbij een geavanceerde klimaattechniek wordt toegepast. Dit is precies wat Inntens Klimaattechniek in Almere en omgeving doet. We zorgen voor een optimaal binnenklimaat en realiseren dat op een duurzame wijze. We zijn experts van ontwikkeling tot engineering. Bij ons profiteert u van kostenbesparende ideeën. Wilt u graag optimaal gebruikmaken van klimaatbeheersing in Almere en profiteren van de voordelen van klimaattechniek? Neem gerust contact met ons op voor een advies op maat.

 

De voordelen van klimaattechniek in Almere

Met behulp van klimaattechniek oefent u gericht invloed uit op het klimaat in een binnenruimte. Dankzij het toepassen van diverse vormen van klimaattechniek creëert u een aangenaam en gezond binnenklimaat bij u thuis of op het werk. Klimaatbeheersing in Almere heeft zowel betrekking op de temperatuur, de luchtvochtigheid, de luchtkwaliteit en de ventilatie. Deze factoren zijn van groot belang om optimaal te kunnen genieten van een binnenruimte.

Airconditioning

Heeft u wel eens op een veel te warm kantoor moeten werken of in een warme slaapkamer moeten slapen? Dan weet u dat productiviteit en slaap te lijden hebben onder hitte. Met de juiste middelen om het binnenklimaat te beïnvloeden, hoeft uw binnenruimte geen sauna te worden. Airconditioning is dan ook een belangrijke klimaattechniek die in Almere en andere plaatsen in ons land wordt toegepast. De koele bries maakt het verblijf in een ruimte een stuk aangenamer en zorgt er onder andere voor dat u zich beter kunt concentreren en meer energie heeft. Airconditioning zorgt overigens niet alleen voor frisse lucht. Er zijn verschillende soorten airco’s die in staat zijn om een ruimte te verwarmen tijdens de wintermaanden en uitgerust zijn met geavanceerde filtertechnieken om de lucht te zuiveren. Kortom, airconditioning zorgt het hele jaar voor een aangenaam binnenklimaat.

Warmtepompen

Een warmtepomp zet energie uit de grond, lucht of water om in warmte en verplaatst dit naar de verschillende ruimtes van een woning of een bedrijfspand. Dankzij het gebruik van een warmtepomp bent u minder afhankelijk van gas en kunt u besparen op de energiekosten. Met deze duurzame keuze draagt u bovendien uw steentje bij aan een schoner milieu.

Koel- & vriestechniek

Koel- en vriestechniek is onmisbaar voor onder andere het bewaren van voedsel. Supermarkten, slagerijen, bakkerijen, farmaceuten, groothandels en de horeca maken er dan ook dankbaar gebruik van. Zij zijn erbij gebaat dat zij kunnen werken met apparatuur die aan alle milieueisen voldoet en dat dit op een veilige, duurzame en professionele manier wordt geïnstalleerd, met de zekerheid dat hun product op je juiste temperaturen kan worden opgeslagen. Van ontwikkeling tot engineering en realisatie: we richten koelcellen, industriële vriesruimtes of toonbanken optimaal voor u in. Naast de installatie is ook een deskundig en gecertificeerd onderhoud van essentieel belang voor het optimaal functioneren. Ook dit is, net als het leveren van producten van hoge kwaliteit, bij Inntens koeltechniek Almere in goede handen.

Over Inntens

Bij Inntens willen we een toegevoegde waarde leveren op het gebied van klimaattechniek en door middel van onze technische kennis en ervaring meehelpen aan een groenere wereld. Ons uitgangspunt is om zinvolle projecten te realiseren die een positief rendement opleveren. We verrassen u graag met duurzame, kostenbesparende ideeën. Inntens is in Almere en omgeving actief op het gebied van klimaattechniek, vries- en koeltechniek en het verduurzamen van bedrijfspanden. Daarbij mag u rekenen op een razendsnelle service, scherpe prijzen en gunstige condities.

Neem contact op

Heeft u het idee dat het binnenklimaat thuis of in uw bedrijf niet optimaal is? Zoekt u daarvoor een professionele oplossing? Neem dan vandaag nog contact met ons op.