Klimaatbeheersing voor uw bedrijf

Klimaatbeheersing is voor elk bedrijf van groot belang. Een goed klimaatbeheersingssysteem ondersteunt een gezonder werkklimaat. Inntens klimaattechniek biedt een totaalservice voor klimaatbeheersing aan ieder bedrijf dat wil investeren in een duurzame en kostenbesparende oplossing. Wanneer u kiest voor Inntens Klimaattechniek profiteert u van:

 

  • Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van klimaatbeheersing
  • Deskundige monteurs die oog hebben voor elk detail
  • Complete ontzorging voor klimaatbeheersing in het bedrijf
Bel 0320 236 935Mail ons

Wat houdt klimaatbeheersing in een bedrijf in?

 

Klimaatbeheersing in een bedrijf betekent het doelgericht invloed uitoefenen op de temperatuur, luchtkwaliteit en luchtvochtigheid in uw bedrijfs- of kantoorpand. Als specialist op het gebied van klimaattechniek en verduurzaming biedt Inntens u doelgerichte oplossingen voor een beter binnenklimaat. We installeren onder andere airco, mechanische ventilatie, warmteterugwinsystemen en warmtepompen.

Het belang van klimaatbeheersing in een bedrijf

Door direct invloed uit te oefenen op het binnenklimaat van een bedrijfspand valt er veel te winnen. Werknemers voelen zich op hun gemak in een aangenaam klimaat. Hierdoor zijn ze productiever en geconcentreerd. We zetten een aantal concrete punten op een rij waarom klimaatbeheersing in het bedrijf zo belangrijk is.

Verkoeling bij hitte

Te warm, te vochtig, het zijn klachten die men regelmatig hoort op de bedrijfsvloer. Hitte maakt de mens loom en ontneemt de lust om zich ergens voor in te spannen. Dat heeft dus invloed op de productie. Een bedrijf dat beschikt over een adequate airco heeft van dit probleem geen last. De temperatuur binnen is altijd aangenaam en prettig om in te werken. Een goede airconditioning is daarom een onderdeel van klimaatbeheersing dat in een bedrijf niet mag ontbreken.

Constante temperatuur

Ook een te koude werkruimte is niet bevorderlijk voor een goed bedrijfsresultaat. Wie een dag lang achter de computer zit in een te koude en vochtige ruimte voelt dat gelijk in zijn spieren en gewrichten. Is dat voor langere tijd het geval, dan is dat niet bevorderlijk voor de lichamelijke conditie. Klimaatbeheersing in een bedrijf betekent ook dat er sprake is van een constante temperatuur, waarin het op ieder moment van de dag aangenaam is om te werken.

Luchtfiltering voor betere luchtkwaliteit

Luchtfiltering is een belangrijk hulpmiddel om de kwaliteit van de lucht in een pand te verbeteren. Schonere lucht in uw bedrijf zorgt voor een gezondere werkomgeving. Een ruimte die te vochtig is, kan bijvoorbeeld zorgen voor een luchtweginfectie of een allergische reactie. Ook een te veel aan schadelijke stoffen, pollen of vervuilde luchtdeeltjes is van invloed op de gezondheid van het personeel. Daarom is een goede ventilatie van uw bedrijfspand noodzakelijk. Zo wordt vervuilde lucht verwijderd en krijgt u daar verse, schone lucht voor terug.

Verschillende manieren van klimaatbeheersing in een bedrijf

 

Inntens past allerlei klimaattechnieken toe bij bedrijven met als doel om een optimaal binnenklimaat te creëren voor uw personeel en uw kantoorgebouw te voorzien van een energielabel waarmee u ook in de toekomst vooruit kunt.

 

  • Doormiddel van luchtfiltering zorgen we voor een optimale luchtzuivering in uw pand. Bovendien leveren wij een luchtbehandelingsinstallatie die functioneert onder maximale hygiënische omstandigheden. Naast het installeren van de luchtfiltering dragen wij ook zorg voor het onderhoud. Zo bent u altijd zeker van een gezond werkklimaat waarin uw werknemers optimaal presteren.
  • Onze monteurs installeren verschillende soorten klimaatinstallaties. We houden daarbij rekening met uw wensen en bekijken welk systeem het beste bij uw bedrijf past.
  • We installeren ook VRF-systemen. Deze zijn vooral geschikt voor grote panden. Dit is een compleet systeem waarmee u zowel gelijktijdig kunt koelen en verwarmen. Voor elke situatie is wel een passende oplossing met een VRF-systeem. Of het hier gaat om 5 kantoorruimtes, of 100.
  • Ook voor een duurzame oplossing als een warmtepomp bent u bij Inntens klimaattechniek aan het juiste adres. Een warmtepomp die bruikbare energie maakt door warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater te halen, werkt op elektriciteit. Hierdoor verbruikt u minder gas en daalt de uitstoot van CO2.

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over wat klimaatbeheersing voor uw bedrijf kan betekenen of gelijk een afspraak plannen met onze adviseurs? Neem telefonisch contact op via 0320 236 953 of stuur een e-mail naar info@inntens.nl.