Koel- & Vriestechniek

Ontwikkeling, engineering en realisatie

Inntens Koel- & Vriestechniek is een erkende en merkonafhankelijke specialist met een schat aan ervaring. We leveren maatwerk met de hoogst mogelijke kwaliteit. Voor elke specifieke situatie een perfecte oplossing dus, volledig afgestemd op uw wensen. Wij begeleiden particulieren en retailorganisaties met de ontwikkeling, de engineering en de realisatie van projecten op het gebied van koel- en vriestechniek. Van toonbank tot koelcel en van vriescel tot industriële proceskoeling.

Bel 0320 236 935
“Een partner die het hoofd en uw pand koel houdt?”
Alle apparatuur waar we mee werken voldoet aan de gestelde milieu-eisen, zo bent u verzekerd van optimale kwaliteit voor een uitstekend woon- en werkklimaat. Inntens levert louter A-merken, maar onderhoudt ieder systeem in de markt.

Het begrip kwaliteit geldt niet alleen voor de producten; wij gaan verder.

• Razendsnelle service
• Scherpe prijzen en gunstige condities
• Ervaren en NVKL-gecertificeerde installateurs
• Deskundig en gecertificeerd onderhoud

Advies vanaf ontwerp met Vabi

Vabi Elements is een integraal gebouwprestatieplatform voor het simuleren van installatieconcepten. Maar liefst 90% van alle utiliteitsbouw in Nederland is met Vabi gesimuleerd. Een onmisbaar programma voor pandeigenaren die vooruitdenken en doen. Inntens heeft Vabi lang geleden geadopteerd en ondersteunt u graag met de onderbouwing van uw plannen en ideeën voor de toekomst.

Optimaal rendement

In de dagelijkse praktijk is een goed functionerende koelinstallatie een must.
Wat dacht u van de supermarkt, banketbakkerij of slager om de hoek. Zij kunnen geen enkele dag zonder een goed werkende koel- en/of vriesinstallatie. Het is dan ook zaak dat een koelinstallatie altijd goed functioneert. Goed onderhoud van uw installatie verkleint de kans op storingen aanzienlijk en is daarom ook voor een bedrijfszekere installatie een must.

Daarnaast moet iedere eigenaar van een koelinstallatie er rekening mee houden dat er koudemiddel in de installatie zit. Dit koudemiddel mag niet uit de installatie “lekken”. Om de kans hierop te verkleinen is er o.a. in overleg met het ministerie van milieu in 1993 besloten om wettelijk voor te schrijven dat alleen erkende bedrijven dergelijke installaties mogen aanleggen c.q. controleren. De instantie die er op toeziet dat deze wetgeving juist wordt uitgevoerd heet STEK/VROM. Hierbij is Inntens uiteraard aangesloten.

Om het voor u makkelijker te maken en u toch de zekerheid te geven dat u aan alle eisen voldoet, bieden wij u de mogelijkheid om een onderhoudscontract af te sluiten. In het onderhoudscontract zijn standaard twee controles van de gehele installatie opgenomen. Hiervoor wordt 2 keer per jaar in overleg met u een afspraak gemaakt en de gehele installatie nagelopen; filters gereinigd of vervangen en de afwatering van het condenswater getest. Tevens wordt de installatie volgens de geldende F-gassen normen gecontroleerd en een controlerapport hiervan opgemaakt zodat uw installatie weer aan alle eisen voldoet.

Vakkundige installatie

Wij installeren alle mogelijke koel- en vriesoplossingen op maat. Voor wij starten met de montage inventariseren wij uw wensen en behoeften en bekijken we de mogelijkheden op locatie.

Wilt u specifieke informatie over koel- en vriescellen of vrijblijvend advies over andere oplossingen? Neem gerust contact op met de adviseurs van Inntens.

koelcellen en vriescellen

Maatwerk voor iedere branche.
V

koeltoonbanken

Van selectie tot plaatsing en installatie. Wij adviseren u graag over de beste keuze voor uw specifieke toepassing.

wandkoelmeubelen

Een advies op maat en de zekerheid van kwaliteitsmerken.
h

diepvrieseilanden en - kasten

Wij zorgen voor een indruwekkende en praktische presentatie van uw producten. Custom voor iedere branche.
Wilt u uw bestaande koel- of vriesinstallatie weer optimaal laten functioneren of bent u onzeker over de huidige staat? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Inntens.  

klimaatkasten

De beste klimaatkasten voor een eerlijke prijs. Dat is Inntens.