Klimaatbeheersing kantoor

Een optimaal kantoorklimaat is van essentieel belang voor het welzijn van uw team. Met een geavanceerd klimaatsysteem op kantoor realiseert u een goed kantoorklimaat. We bieden een complete service voor klimaatbeheersing aan dat investeert in een duurzame en kostenbesparende oplossing. Bij Inntens Klimaattechniek profiteert u van:

 

  • Ruim 15 jaar ervaring op het gebied van klimaatbeheersing
  • Deskundige monteurs die oog hebben voor elk detail
  • Complete ontzorging op klimaatbeheersing op kantoor
Bel 0320 236 935Mail ons

Voordelen klimaatbeheersing kantoor

 

Diverse elementen, zoals de juiste temperatuur, voldoende licht en goede luchtkwaliteit dragen bij aan een comfortabele werkomgeving. Een geavanceerd klimaatsysteem op uw kantoor vervult hierbij een sleutelrol. Een goede klimaatbeheersing resulteert in verbeterde concentratie, vermindering van gezondheidsklachten en draagt bij aan een lager ziekteverzuim.

 

Waarom voor Inntens kiezen?

 

Bij Inntens realiseren we ons hoe belangrijk een gezond werkklimaat is voor het welzijn van uw team en de productiviteit van uw bedrijf. Onze op maat gemaakte klimaatbeheersingssystemen zijn zorgvuldig ontworpen om aan al uw behoeften te voldoen. Of u nu op zoek bent naar energie-efficiënte oplossingen of geavanceerde technologieën, bij ons vindt u het perfecte systeem voor uw kantoor.

 

Klimaatbeheersing op maat

 

Bij Inntens zijn we toegewijd aan maatwerk. Of u nu een klein kantoor leidt of een groot bedrijfspand beheert, met onze klimaatbeheersingssystemen stemt u alles af op basis van uw behoeften. We leveren oplossingen die niet alleen voldoen aan de huidige behoeften van uw bedrijf, maar we bereiden ons ook voor op uitdagingen van de toekomst.

Het verschil tussen ventilatie, luchtbehandeling en klimaatbeheersing

Lucht ventileren

Bij ventileren spreken we over het afvoeren van “vervuilde” lucht en het toevoeren van verse lucht. Middels een luchtbehandelingskast (LBK) kan tevens de toegevoerde lucht aanvullend verwarmd en/of gekoeld worden middels een duurzame warmtepompinstallatie.

Luchtbehandeling

Luchtbehandeling is een overkoepelende term voor de behandelingsmethodes van lucht. Bij een luchtbehandeling verwarmen, verkoelen, bevochten of ontvochtigen we de lucht. Middels aanvullende filtertechnieken kunnen hierdoor ook virussen, bacteriën, stofdeeltjes, pollen en schimmels voor een groot gedeelte onschadelijk worden gemaakt

Klimaatbeheersing

In tegenstelling tot ventilatie en luchtbehandeling streeft men bij klimaatbeheersing naar het ideale binnenklimaat door rekening te houden met de temperatuur, luchtkwaliteit, snelheid van luchtverplaatsing, luchtvochtigheid, licht, uitzicht en geluid. Bij Inntens Klimaattechniek gaan we verder dan alleen ventilatie en luchtbehandeling; we creëren maatwerkoplossingen voor het perfecte kantoor­klimaat, zodat uw team optimaal presteert.

Offerte aanvragen

Verlangt u naar een op maat gemaakte klimaatbeheersing voor uw kantoor? Vul eenvoudig het onderstaande formulier in en ontvang een offerte van Inntens. Laat bij uw opmerkingen essentiële details achter, zoals de afmetingen van de ruimte, het adres en eventuele specifieke wensen. Met deze waardevolle informatie zorgen we ervoor dat uw offerte perfect is afgestemd op uw behoeften.

 

Inntens past allerlei klimaattechnieken toe bij bedrijven met als doel om een optimaal binnenklimaat te creëren voor uw personeel en uw kantoorgebouw te voorzien van een energielabel waarmee u ook in de toekomst vooruit kunt.

    5 + 11 =

    Neem contact op met Inntens

    Kies Inntens als uw vertrouwde partner in kantoorklimaatbeheersing en ontdek de voordelen van een optimaal gebalanceerde werkomgeving. Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op voor een adviesgesprek en ontdek hoe we uw kantooromgeving verbeteren.