Klimaatbeheersing

Diensten

Wij zorgen voor een binnenklimaat waarin u zich thuisvoelt. Of dat nu op uw werk is of in de vertrouwde omgeving van uw huis. Wat kunnen we voor u betekenen?

Contact opnemen

“De service van Inntens Klimaattechniek”

Inntens Klimaattechniek adviseert, ontwikkelt en ontzorgt. We bieden u een totaalservice en hebben vele jaren ervaring met projecten op het gebied van klimaatbeheersing. Wanneer u ons het binnenklimaat van uw kantoor, woning of bedrijfspand laat optimaliseren, profiteert u van:

 

  • Vijftien jaar ervaring op het gebied van klimaatbeheersing
  • Deskundige monteurs met oog voor detail
  • Duurzame en kostenbesparende oplossingen

Wat is klimaatbeheersing?

Onder klimaatbeheersing verstaan we het beïnvloeden van de temperatuur, luchtkwaliteit en luchtvochtigheid van een huis, bedrijfs- of kantoorpand. Inntens is gespecialiseerd in klimaattechniek en verduurzaming van het binnenklimaat. Zo kunt u bij ons terecht voor installatie van warmte-terugwin-systemen, mechanische ventilatie en warmtepompen.

    

Waarom is klimaatbeheersing belangrijk?

Met name wanneer u regelmatig langere tijd in een ruimte verblijft waarvan het binnenklimaat niet optimaal is, merkt u de onprettige effecten hiervan. Zo is werken achter een computer in een koude ruimte geen pretje, evenals slapen in een slaapkamer waarvan de lucht te vochtig is. Op de langere termijn kunt u bovendien last krijgen van allergische reacties en luchtweginfecties.

 

Klimaattechnieken voor klimaatbeheersing

Om u een beeld te geven van de mogelijkheden, lichten we een aantal van onze technieken graag kort toe. 

Airconditioning in huis of op kantoor

Wordt het in de zomer wel erg warm in uw huis of bent u op zoek naar mogelijkheden om het perfecte binnenklimaat te creëren op de werkvloer? De monteurs van Inntens Klimaattechniek plaatsen vrijwel dagelijks verschillende typen airco’s en weten precies welke airco past bij uw wensen. Wanneer u een airco koopt bij Inntens, kunt u altijd een onderhoudscontract afsluiten. Op deze manier profiteert u van alle services onder één dak!

Warmtepompen: duurzaam uw huis verwarmen

Een warmtepomp zorgt op een duurzame manier voor warm water en verwarming van uw huis of bedrijfspand. Door warmte uit de lucht, de bodem of het grondwater te halen, maakt de installatie bruikbare energie. Hierbij maakt de warmtepomp bovendien gebruik van elektriciteit in plaats van gas. Hierdoor neemt het gasverbruik aanzienlijk af en daalt de uitstoot van CO2.

Luchtbehandelingsinstallaties onderhouden en instellen

Om elke dag te genieten van de beste lucht, dient uw luchtbehandelingssysteem optimaal te functioneren. Weet u bijvoorbeeld welke temperatuur en luchtvochtigheid het beste zijn voor uw situatie? Inntens draagt zorg voor een maximale hygiënische conditie van uw luchtbehandelingsinstallatie. We komen graag langs voor een eerste audit om inzicht te krijgen in de staat van de installatie.

Duurzame klimaatbeheersing gebouwen

 

Alle kantoorgebouwen een A-label in 2030

In het Energieakkoord staat dat alle kantoorgebouwen in 2023 minimaal een energielabel C moeten bezitten en in 2030 moet dit label A zijn. Om dit te realiseren is er vaak veel technische kennis nodig en wij kunnen ons voorstellen dat u daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Wij zijn u graag van dienst!

Profiteer van de energie-investeringsaftrek (EIA)

U wilt met uw bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen door te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie via de regeling energie-investeringsaftrek (EIA)? Dat kan! Volgens de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) levert de EIA u gemiddeld 13,5% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen direct voor een lagere energierekening. Onze adviseurs helpen u graag met het indienen van een aanvraag, zodat u direct profiteert van uw investeringen!

Contact opnemen

Wilt u meer informatie over onze diensten op het gebied van klimaatbeheersing of wilt u direct een afspraak inplannen met een van onze adviseurs? Dit kan telefonisch via 0320 236 935 of door een bericht te sturen naar info@inntens.nl. We ontdekken graag wat we voor u kunnen betekenen!