Vastgoed Services

Bedrijfspanden verduurzamen

Inntens Vastgoed Services heeft zich gespecialiseerd in de complete ontzorging van haar opdrachtgevers op het gebied van technisch beheer en de verduurzaming van bedrijfspanden. We onderzoeken nieuwe mogelijkheden op het gebied van koel- en vriestechniek, klimaattechniek en energie. We meten en registreren en we adviseren en ontwerpen. Bovendien worden we door vastgoedeigenaren ingeschakeld voor onderhoud op verschillende terreinen.

Bel 0320 236 935
“Bent u op zoek naar één leverancier voor al uw vastgoed-uitdagingen?”
Inntens werkt samen met haar opdrachtgevers. Wij gaan voor de lange termijn, voor de toekomst. Met deze filosofie groeide de organisatie in de afgelopen decennia. Niet alleen qua grootte, maar ook qua expertise. Wij willen ontzorgen en dat betekent inspringen bij calamiteiten, zaken uitzoeken die je nog niet eerder bent tegengekomen en vooral bezig zijn met oplossingen aandragen. Onze specialisten gaan geen uitdaging uit de weg. En als we de juiste expertise niet in huis hebben, dan gaan we voor u op zoek.

Advies vanaf ontwerp met Vabi

Vabi Elements is een integraal gebouwprestatieplatform voor het simuleren van installatieconcepten. Maar liefst 90% van alle utiliteitsbouw in Nederland is met Vabi gesimuleerd. Een onmisbaar programma voor pandeigenaren die vooruitdenken en doen. Inntens heeft Vabi lang geleden geadopteerd en ondersteunt u graag met de onderbouwing van uw plannen en ideeën voor de toekomst.

A-Label

In het Energieakkoord is afgesproken dat alle kantoorgebouwen in 2023 minimaal label C bezitten en in 2030 label A. Deze nieuwe wetgeving heeft een grote invloed op de strategie en de investeringen van uw organisatie. En u heeft veel technische kennis nodig om de noodzakelijke omslag te maken. U bent er uiteraard al mee bezig, maar wij kunnen ons voorstellen dat u daar best wat hulp bij kunt gebruiken. Houdt het hoofd koel en neem contact op met Inntens. Wij zijn u graag van dienst.

Energie investeringsaftrek (EIA)

U wilt met uw bedrijf, vereniging of stichting fiscaal voordeel behalen door te investeren in energiezuinige technieken en duurzame energie met de regeling Energie-investeringsaftrek (EIA). Dat kan! Volgens het RVO levert EIA u gemiddeld 13,5% voordeel op. Bovendien zorgen energiezuinige investeringen direct voor een lagere energierekening.

EPBD-keuring

Tijdens de EPBD-keuring controleren we de airco- en verwarmingssystemen van uw zakelijke pand om het energieverbruik in kaart te brengen en te verlagen. De EPBD-keuring is opgenomen in de Nederlandse wetgeving en dient iedere 4 à 5 jaar uitgevoerd te worden door een speciaal getrainde monteur. De monteurs van Inntens zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van de keuring en geven u graag advies voor een efficiënter energiegebruik.

Gasdetectiesystemen vergroten de veiligheid van bewoners, medewerkers en omwonenden en hebben een signalerende en direct levensreddende functie. Deze veiligheidssystemen dienen dan ook honderd procent betrouwbaar te zijn in het functioneren. Keuze voor kwaliteit gecombineerd met professionele en regelmatige controle is essentieel.

Inntens adviseert, inspecteert, onderhoudt en kalibreert elk merk gasdetectiesysteem. Voor iedere situatie bespreken wij een pakket op maat. Neemt u gerust contact met ons op voor een kennismakingsgesprek of een vrijblijvende offerte.

Reconditioning

Wij brengen uw installaties graag weer terug in de oude staat. Als nieuw dus.

Onderhoud brandmeldinstallatie

We voeren onderhoudswerkzaamheden uit aan brandmeldinstallaties. Voor optimale veiligheid is periodiek onderhoud onmisbaar.

Elektrische installaties

Onderhoud, keuring en reparaties van elektrische installaties verzorgen we vanuit Inntens graag voor u.

Schilderen

Groot schilderwerk, zowel binnen  als buiten, pakken we binnen Vastgoed Services graag voor u op. Eén contactpersoon voor al uw gebouwbeheer, wel zo makkelijk.

VAN SNOEIEN TOT RAMEN LAPPEN

Als dienstverlener ontzorgen we onze opdrachtgever het liefst zo veel mogelijk. Wij schakelen graag voor u met de juiste specialist.

Wilt u uw bestaande luchtbehandelingssysteem weer optimaal laten functioneren of bent u ongerust over de huidige staat? Neem dan zo snel mogelijk contact op met Inntens.