Warmtepomp airco Nautique Living Amsterdam

Inntens Klimaattechniek Student Experience Amsterdam

Opdrachtgever | Horos Klimaattechniek

Probleemstelling
Warmtepomp airconditioning voor luxe studentenwoningen nieuwbouw project Amsterdam

Oplossing
Vabi koellastberekening en temperatuuroverschrijdingsberekening op basis van ontwerptekeningen
Selectie Mitsubishi Heavy
Levering, montage en geheel bedrijfsvaardig opleveren van:
Multi split inverter warmtepomp airconditioninginstallaties (15 stuks) met wandmodel binnendelen (46 stuks)

Over Nautique Living
Nautique Living is a new experience, een modern studentencomplex met splinternieuwe zelfstandige studentenwoningen met eigen keuken en badkamer. De woningen hebben gemiddeld een vloeroppervlakte van 24 m² en zijn voorzien van een snelle beveiligde televisie- en internetaansluiting.

De locatie biedt allerlei faciliteiten zoals een lounge met gezellige zithoeken en televisie. Er is een wasserette waar je zelf je was kunt doen. De private dining room kun je gebruiken om gezellig met je vrienden of familie te koken en een diner te geven. In de studieruimtes kun je alleen of gezamenlijk studeren. Het pand bestaat uit 12 verdiepingen. Op het dak van het complex is voor de sportieve studenten een sportveld. Naast het complex wordt een heerlijke gezamenlijke tuin aangelegd waar je gezellig kunt ontspannen.

Dagelijks staat het Student Experience team beschikbaar. Iedere dag is er een huismeester aanwezig in het complex en tijdens de nacht kun je een beroep doen op de aanwezige beveiliger die ook bereikbaar is via de Student Experience huurders app. Er worden verschillende medische voorzieningen geboden, zo is er een huisarts, tandarts en fysiotherapeut verbonden aan het complex.

Vaardigheden

Gepubliceerd op

19 maart 2018